Blog

De leukste verjaardagen

Mijn vriendin en ik maken er een hobby van om elkaar een zo leuk mogelijk verjaardagscadeau te geven. Mijn vriendin is in maart jarig, en ik in juli. Hierdoor kan ik haar een cadeau geven in lekker weer, en zij mij ook. Omdat we in augustus een relatie kregen, was mijn vriendin als eerst aan de beurt. Ik wist dat ze al heel lang een hele mooie ring op het oog had. Ook weet ik dat ze van eten houdt. We zijn vroeg in de ochtend al begonnen met eten. Terwijl zij nog in bed lag heb ik pancakes met aardbeien, mango, banaan en slagroom gemaakt. Dit was een goed begin van de dag. Richting de middag heb ik de ring gegeven. Hier was ze super blij mee.   
 

Eigen verjaardag

In juli was het mijn beurt om een mooie verjaardag te krijgen. De avond voor mijn verjaardag deed mijn vriendin net alsof ze niks had gepland. Ik weet nu nog steeds niet waarom, maar ik trapte hier in. Ik was best bedroefd dat ik een saaie verjaardag zou krijgen. Ik troostte mezelf met het feit dat ik gelukkig nog wel met mijn vriendin samen was. Vroeg in de ochtend vroeg ik nogmaals of mijn vriendin echt niks had geplant. Voor de grap zei de dat ik om 11:30 bij de bushalte moest zijn. Ik geloofde niet dat dit echt nodig was. Hierdoor kwamen we te laat. We gingen met de bus naar Enschede centraal. Ik had nu wel door dat ze toch iets had gepland. Eenmaal aangekomen liep ik naar de vertrekhallen, maar mijn vriendin liep de andere kant op. Ze had als verassing een lease elektrische auto voor mijn verjaardag gegeven! Om precies te zijn, een Tesla. Dit is mijn favoriete auto. Ik mocht hier een uur lang in rijden!

De snelweg op

Omdat we vlakbij Duitsland waren, konden we een stukje snelweg zonder snelheidsgrens meepakken. Eenmaal langs het bord; hier stopt de maximumsnelheid, drukte ik het gaspedaal in. Als een pijl uit een kruisboog vlogen we weg, wat een gevoel! Ik wilde de auto eigenlijk niet meer terugbrengen. Helaas kwam er aan het uur rijden toch een eind. Ik wist niet hoe ik mijn vriendin moest bedanken voor dit super cadeau. Mijn verjaardag stond nu verreweg bovenaan in de lijst beste verjaardagen. Ik zal volgend jaar echt moeten bijboten om deze dag te kunnen verslaan en een betere verjaardag neer te zetten.

Geef een reactie