Blog

Hoe jij je badkamer een mooiere uitstraling kan geven

De badkamer is een plek waar je lekker kan genieten. Lekker even een warme douche waaronder je kan relaxen, en alles kan vergeten. Je spieren even warm maken, en zo ook je hele lichaam kan ontspannen. Of je kan van de badkamer genieten door even lekker naar de wc te gaan, en daar te relaxen. Maar om dit te kunnen doen heb je wel een mooie badkamer nodig. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want een badkamer inrichten is niet heel makkelijk. Er staan een hoop dingen in die best wel lastig zijn om mooi te maken. Want hoe kan je nou bijvoorbeeld een hele mooie wc hebben, of een prachtige wasbak. Gelukkig zijn er ook onderdelen aan je badkamer die je wel makkelijk mooi kan maken, en dit zijn dan ook de dingen waar jij op moet focussen. Maar welke dingen zijn dit dan?

De badkamervloer creëert de meeste sfeer

De badkamervloer is naar mijn mening het ding wat het meeste sfeer creëert in jouw badkamer. Het maakt echt het hele plaatje af, en je kan er alle richtingen mee op gaan. Het mooiste is toch wel echt goed afgewerkte badkamer tegels. Je kan deze in allemaal verschillende soorten manieren krijgen, en voor elke stijl is er wel een soort badkamertegel dat jij goed kan benutten. Je hebt badkamertegels die mooi zijn voor een wat ouderwetse sfeer, en ook tegels die juist die hypermoderne sfeer creëren. Je kan alle kanten op, en het maakt eigenlijk niet uit welke kant het is, want zolang ze maar goed afgewerkt zijn, zal het er altijd prachtig uitzien. Je kan tevens ook gaan voor een verwarmde badkamervloer als je het toch aan het verbouwen bent. En heel eerlijk gezegd, is een warme badkamervloer een van de lekkerste dingen die er is!

Een goede douchecabine met een mooie douche

Ook een douchecabine is een goede manier om sfeer te creëren in jouw badkamer. Een kleine douche met een douchegordijn is naar mijn smaak gewoon niet heel erg mooi, vooral omdat douchegordijnen gewoon niet zo'n mooie uitstraling hebben. Misschien in een ouderwets gestijlde badkamer zou het kunnen passen, maar dan zit je wel echt op het randje van stijl. Een mooie glazen cabine zorgt er al voordat je badkamer een stuk luxere en levendige uitstraling heeft. Bovendien douched het ook gewoon een stuk lekkerder, omdat je niet de hele tijd zo'n gordijn hebt wat aan je kleeft. En in die douchecabine kan je dan een kiezen uit een brede variatie van douchekoppen, de ene nog beter dan de andere. Wat wil je nog meer?

 

Geef een reactie