Blog

Een themabruiloft smeekt om goede schoenen!

Bruiloften

2020 begint voor mij met een waar bruiloftseizoen. Ik heb dit jaar vier bruiloften!  Allemaal van vrienden, dus dat is hartstikke gezellig. Beter dan van die verplichte bruiloften van verre familie waar je eigen vrij weinig mensen kent, en de mensen die je wel kent liever niet wil spreken.  Deze heb ik vorig jaar weer eens gehad. Het was vanaf het begin tot het eind eigenlijk vrij ongemakkelijk. Nee, ik vind de bruiloften die voor 2020 in het verschiet staan een stuk leuker. In februari hebben we de eerste op de planning. Deze is  van vrienden die we al vanaf kleins af aan kennen, en opeens toch maar een stel werden een paar jaar geleden. Iedereen van ons zat er eigenlijk al op te wachten, dus hartstikke leuk dat ze het nu ook nog eens echt officieel gaan maken. Hun bruiloft heeft een kleurenthema, namelijk aardse teinten. Ik vond dat een lastige omschrijving, maar Google is je vriend en ik kwam er al vrij snel achter dat je hier  veel kanten mee op kan. Bruin, beige, groenig, alles wat je tegenkomt in een regenwoud kan in dit thema, in feite.

Jurk

Ik ben dus snel gaan shoppen en vond al gauw een prachtige donkergroene jurk. Deze was exact wat ik zocht voor een bruiloft als deze: hij had lange mouwen maar van een doorzichtig stofje, een strak lijfje en waait aan de onderkant wat uit. Daarnaast zitten er in het kant, als je goed kijkt, piepkleine bloemetjes genaaid. Over een aards patroon gesproken! Hij kleedt goed af en staat me, al zeg ik het zelf, echt geweldig. De jurk heb ik, ik heb een tas in het donkerbeige die hier uitstekend bij gaat, nu moest ik alleen nog ergens passende schoenen  vinden.

Toral

Die zoektocht werd nog knap lastig. Ik had een bepaald beeld voor ogen welke schoen ik hierbij wou, namelijk een donkergroen enkellaarsje, maar probeer dan maar eens precies te vinden wat je voor je zag. Dat is nog een hele zoektocht, en de bruiloft kwam steeds dichterbij. Uiteindelijk stuitte ik op Van Arendonk, een schoenenwinkel waar ze Toral shoes verkochten. In deze collectie zat exact de schoen die ik voor ogen had. Helaas hadden ze mijn maat niet direct op voorraad, maar deze kon snel besteld worden en zat eenmaal binnen echt als gegoten. Mijn outfit is compleet, ik weet zeker dat het een prachtige dag gaat worden en ik één van de bestgeklede gasten zal zijn!

Geef een reactie