Blog

De modetrends van deze winter

Hoewel je prioriteit in de winter misschien vooral is om je zo warm mogelijk te kleden, wil je er natuurlijk ook een beetje leuk uit zien. Maar wat is er deze winter nou in de mode? In deze blog helpen we jou een handje door drie grote trends van deze winter op een rijtje te zetten. Als jij deze trends volgt, ga je helemaal fashionable de winter door!

De puffer jacket

Een trend die nu al een tijdje aan de gang is, is de trend van de ‘puffer jacket’. Heb je nog nooit van deze trend gehoord? Waarschijnlijk heb je hem al wel een aantal keer langs zien komen op straat. De puffer jacket is een hele dikke winterjas. Hoe dikker, hoe beter, geldt voor deze jas. Beroemdheden als Ariana Grande en Kendall Jenner worden regelmatig op straat gespot met deze jas. De trend begon met de korte versie van de jas, maar tegenwoordig wordt ie ook steeds vaker in de langere variant gedragen. Zelf kan ik deze trend erg aanraden. Een puffer jacket is enorm warm dus je krijgt het dan zeker niet koud deze winter.

Hoge laarzen

Een trend die ik de laatste tijd vaak op Instagram voorbij zie komen bij bekende influencers, zijn hoge laarzen. En dan heb ik het over allerlei soorten hoge laarzen. De ene influencer draagt stoere veterlaarzen tot aan de knie. De ander draagt een meer chique variant met een hak. Ook qua kleur is er veel variatie in deze trend. Je kan kiezen voor klassieke, zwarte boots, maar laarzen met een mooie print en vette kleur zijn nu ook helemaal hip. Deze trend is enorm leuk, omdat je deze laarzen op veel verschillende manieren kan dragen. Met een spijkerbroek en trui creëer je een hele casual look, terwijl je het ook eleganter kan maken door het te combineren met een rok of jurk.

Leer

Deze winterse trend sluit eigenlijk een beetje aan bij de laarzen waar we het net over hadden. Deze winter zijn leren items helemaal hip. Dan hebben we het over leren laarzen, maar ook over leren broeken, rokken en jasjes. ‘Leer op leer’ is het deze winter het nieuwe ‘spijker op spijker’. Ga dus all out met al je leren kledingstukken en creëer zo een hele stoere look. Wil je ervoor zorgen dat je outfit wel elegant blijft en niet té stoer wordt? Combineer je leren jasje en boots dan bijvoorbeeld met een mooi jurkje of een kleurrijke trui van Michael Kors. Het voordeel van leer is dat het enorm warm is. Deze trend is dus perfect voor deze tijd van het jaar.

Laat een antwoord achter